Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, küşade gri tonlarından biridir. Bu renk son mertebe modadır. Özellikle salon ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası kucakin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve foto galerisini dundaki ilişkidan görebilirsiniz.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk takımlarına derece kullanılan mutabakat renkleri süresince kendine mevzi edinmiş renk olarak nispeten özen çekiyor.

Biraşırı alanda kullanılan koyu antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan her insanın favori renkleri arasındadır.

Henüz çok minimal ve çağdaş bir usul elde buyurmak istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada arz düz beyaz zehir, siyah ve gri tonları size mehabetli bir kolaylık sağlayacak. Hayat düzınızda bir alanda antrasit rengi sıkı bir şekilde kullanın.

Filli Boya’nın teceddütçi Deli dolu Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik ab bazlı VOC uyumlu silikonlu son misil iç cephe boyasıdır.

Bu etmenlerin kullanma cirimı âdemoğlu alacaksı üzerinde doğrudan patetik olacağından tasavvur esnasında dikkate kızılınması gerekir.

Antrasit rengi çağdaş sprey boya dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda katı tercih etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda nezih ve nizamlı bir görünüm elde geçirmek isteseniz dahi kolay kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek dâhilin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit antrasit gri boya ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve huzurlu bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon beyit sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda hafif uyumasını sağlamlar.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit sıkışık ve koyu gri tonlarına iye olup ekseriya mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın kucakindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi hararetli antrasit renk tonları yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page